Accelerate your sales

Traffic Power

Sendt heeft een eigen media buying afdeling die wordt geleid door zeer gedreven en ervaren media buyers. Naast onze ervaring in het creëren en stimuleren van online campagnes, hebben we ook een uitgebreid inzicht in de diversiteit van adverteerders en de behoeften van publishers.

Sendt biedt een grote verscheidenheid aan campagnes, concurrerende uitbetalingen en toegewijde service en ondersteuning voor zowel uitgevers als adverteerders.

De tevredenheid en het succes van elke samenwerking is onze belangrijkste uitdaging. Door het consequent leveren van goede resultaten voor adverteerders en het stimuleren van de inkomsten van de onze publishers, kiezen steeds meer partijen om met ons samen te werken. En daar zijn we trots op.

Word lid van ons netwerk

Aanmelden

Exclusieve campagnes, aantrekkelijke voorwaarden

Sendt heeft een grote selectie van top campagnes in tal van landen. Kies uit een enorme selectie van exclusieve campagnes. Geen tussenpersonen, dus de hoogste uitbetaling + aantrekkelijke bonussen. Of je nu promoot op mobiel, desktop of beide, wij hebben zeker het juiste aanbod voor je.

Prettige samenwerking!

Jouw succes is ons succes. Daarom wordt er een toegewijde publish manager aangesteld die je zal helpen om je de juiste campagnes voor je te selecteren, unieke bonusplannen op te stellen en je verkeer effectief te optimaliseren.

Snelle betaling

Wij vinden een snelle betaling aan onze publishers van groot belang. In ons geavanceerde dashboard heb je realtime en gedetailleerd inzicht in de omzetten die je bij ons behaalt. Elke 4 weken ontvang je van ons een betalingsoverzicht zorgen wij dat jouw geld binnen 8 dagen op je rekening staat. Elke maand weer, zonder uitzondering.

Geavanceerde publisher tools

Uitgebreide campagnefilters
Betrouwbare en nauwkeurige campagne prestatiegegevens waarop je kunt vertrouwen
Offer Ranking
Redirect Tools

Word lid van ons netwerk

Aanmelden

Trots op onze klanten

Waar we promoten