Wat is zonnepanelen-centraal.nl?

Zonnepanelen-centraal.nl is een initiatief van Sendt Online Marketing B.V. Het online platform voor de meest uiteenlopende tips & weetjes. Op zonnepanelen-centraal.nl staat uitsluitend informatie over zonnepanelen. 

Wie bezoekt zonnepanelen-centraal.nl? 

Consumenten die geïnteresseerd zijn in zonnepanelen. Consumenten kunnen op deze site offerte(s) aanvragen, vergelijken of direct in contact komen met één van onze aangesloten partners. De bezoekers vinden ons platform via google Search, social advertising, native advertising, display advertising en email marketing. Maandelijks bezoeken meer dan 100.000 consumenten ons platform en vragen 3.000 bezoekers offertes aan bij erkende leveranciers. 

Meer informatie 

Bezoek ons platform via www.zonnepanelen-centraal.nl

Ben je een erkende leverancier? Lees hier meer over de mogelijkheden om partner te worden. Aansluiten als partner is gratis. 

Meer informatie